Prestari servicii 

Produse

Branduri proprii

Brand-uri de cafea – Café Plus, Globo Café – aceste brand-uri pot fi imprimate/furnizate cu text in limba locala pentru export.

Cafea

Ne aprovizionam direct cu cafea premium din toate regiunile principale de furnizare a cafelei, cum ar fi America de Sud, Africa și sub-continente. Detinem stocuri de cafea solubila instant tip spray dried, freeze dried, microground, aglomerata si decofeinizata.

La cererea clientilor, putem procura/furniza tipuri speciale de cafea, de orice origine, in functie de cerintele acestora.

Design/ promovare/ promotii

Echipa noastra de creație poate modifica orice layout in functie de fiecare tip de ambalaj. In functie de cerintele clientilor putem oferi gratuit acest serviciu. De asemenea, va putem oferi pachete de promovare și materiale promotionale pentru a va promova brand-ul.

Productie/ Cantitati/ Termen prompt de livrare

Un aspect important il reprezinta acreditarea BRC al fabricii noastre. Loturile noastre minime de producție pot fi chiar si de un palet. Va putem gestiona stocul in depozitul nostru bine organizat și putem livra la timp cantitati catre orice port sau depozit din intreaga lume.

Servicii si solutii pentru vending si automate de cafea

Echipa noastra de specialisti din domeniul vending, va asteapta solicitarile pentru a putea oferi cele mai bune solutii la cerintele dumneavoastra.

Top