Activitate 

Cine sunt Pan Coffee Services International?

Suntem o companie cu sediul în Europa Centrală, specializată pe ambalarea de cafea instant. Echipa noastră internațională are peste 30 de ani de experiență în comerțul la nivel mondial de cafea, producție de cafea, logistică și management de brand de cafea. Putem crea sau administra propriul brand de cafea sau o etichetă privată de cafea oferind un serviciu complet de la proiectare și producție până la livrare just-in-time oriunde în lume. În prezent, suntem exportatori în Marea Britanie, Africa, Serbia și țările UE, precum și furnizori pe piața internă din România.

Acreditare BRC

Compania functioneaza la cele mai inalte standarde de calitate, in acest sens in anul 2015 a fost implementat standardul BRC (British Retail Consumption), cu gradul A pentru siguranta, si calitatea produselor oferite.

Misiune – Viziune

Misiunea noastră: „Punem pasiune în tot ceea ce facem şi vrem să devenim un producător preferat în furnizarea de produse competitive partenerilor şi clienţilor noştri. Investim permanent creând noi tendinţe şi contribuind la creşterea pieţei împreună cu partenerii noştri.” Viziunea noastră: „Să devenim un challenger în domeniul produselor şi serviciilor din industria cafelei solubile.”
colaj-fabrica
Top